De mensen achter FMC

Het bundelen van disciplines brengt innovatie.

Wij zijn geen commerciële projectontwikkelaars, maar een kwartet aan ervaren mensen met alle kennis van het ontwikkelen en voeren van huisartsenpraktijken, scheepsbouw én financieringen.

De visie en ideeën zijn ontstaan door de groeiende noodzaak naar praktijkruimtes én eigen ervaringen met de (on-)mogelijkheden van het ontwikkelen van een praktijk. Gecombineerd met de spirit waar Nederland al eeuwen om bekend staat: het benutten van de mogelijkheden van het water! Met deze combinatie is alle kennis in huis om samen met u een Floating Medical Centre te ontwikkelen.

Jan van Cleef

Jan van Cleef

Huisarts n.p.

Heeft twee medische centra opgezet zowel in Hoogezand als in Sappemeer. Weet daarnaast als huisarts precies wat de gebruikers wensen en behoeftes als huisarts zijn.
Hans Suurmeijer

Hans Suurmeijer

Voormalig scheepsbouwer

Meer dan 40 jaar ervaring in scheepsnieuwbouw van pontons, vracht-en containerschepen tot tankers en passagiersschepen.

Gjalt Douwenga

Gjalt Douwenga

Voormalig bankier

Ruim 37 jaar ervaring in verschillende (groot)zakelijke functies bij ING Bank en Rabobank. Ervaring met het opzetten van medisch centrum in Sappemeer.

Dirkjan Bakker

Dirkjan Bakker

Adviseur bouw en inrichten medische praktijken

Eigenaar Advance bouw-projecten gespecialiseerd in huisvesting voor de zorg. Spreekt de taal van en heeft hart voor de zorg. Eerlijk en onafhankelijk advies en zorgt voor klachtenvrije huisvesting.

Floating Medical Center Sign

Zoals alle goede ideeën zijn ook wij begonnen met een schets, of eigenlijk vele schetsen. Samen komen we tot het beste ontwerp!

FMC Image 2
CTA Footer Image 2

Laten we overleggen.

Ziet u het ook wel voor zich
een praktijk op het water?