Praktijk op het water

Drijvend medisch centrum voor gezondsheidscentra en huisartsenpraktijken.

Er is een scala aan mogelijkheden! Zowel voor de kleinere praktijk alsook een compleet medisch centrum met meerdere disciplines. Veel steden kennen relatief veel water, vaak op gunstige locaties. FMC heeft dé oplossing voor het praktijken tekort in Nederland ontwikkeld.

FMC is een samenwerking waarin vier verschillende disciplines: een huisarts, een scheepsbouwer, een bankier en een ontwikkelaar van medische centra. Alle kennis en ervaring met de (on)mogelijkheden van praktijkruimtes aan boord om te komen tot dit concept. Ziet u het al voor u? Uw patiënten ontvangen in uw drijvende praktijk en tevens de werkplek waar u dagelijks kunt zijn.

Tekeningen van het
basisontwerp

Wanneer u als huisarts een nieuwe praktijk gaat ontwikkelen krijgt u te maken met de LHV bouwnormen en bijbehorende regel- en wetgeving. Hiervan hebben wij alle kennis in huis.  U bent bij ons in goede handen. Wij behartigen met plezier uw belangen en als u dat wilt begeleiden wij het hele proces.

Het basis ontwerp is klaar. Hieronder ziet u een aantal impressies om een idee te krijgen. Uiteindelijk bepaalt natuurlijk de definitieve ligplaats en uw eigen wensen het ontwerp. Heeft u een éénmanspraktijk, of wilt u juist een groter centrum? Dit zijn uiteraard bepalende factoren voor het ontwerp. Wel of geen stuurhuis? Een volledig witte praktijk? Of juist donkerblauw. Alles is mogelijk.

Wij begeleiden u graag naar een fijne praktijk op het water. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al u vragen.

Klik op een afbeelding hieronder!
Dit is een basisontwerp. Kleuren en vormen zijn een indicatie en volledig aanpasbaar.

Floating Medical Center Sign

Het basis ontwerp is gereed en voldoet volledig aan de LHV normen.
De uiteindelijke ligplaats én uw persoonlijke wensen bepalen het definitieve ontwerp. Neem vrijblijvend contact op!

Voordelen & eigenschappen van een drijvend medisch centrum

Floating Medical Center Sign